Nyheder

Gratis prøvetime
-Vi tilbyder gratis prøvetime! gratistime

Bliv Ungdanser
-bliv danser i Bech Balletten bliv_ungdanser

Forestillinger
-se vores workshops Forestillinger

Kalender

-følg med i det der sker på balletskolen KalenderDanserne

Michael Hammerbo

Michael har danset siden 2001 og han er en alsidig danser med erfaring indenfor; hiphop, jazz, breakdance, jitterbug, disco samt akrobatik. Han har deltaget i diverse shows, derudover har han deltaget i vandballet i Gladsaxe, samt været statist i ungdomsserien "Isas Stepz". Michael danser også med i den nye Bølle Bob film.
Michael deltog ved DM og kvalificerede sig til VM.
Michael har været en del af Bech Balletten siden 2010.

Henriette Devantier Lund

Henriette startede til klassisk ballet i 2001 på Hellerup Klassiske Balletskole. I dag danser hun på skolens elitehold. Hun er med i skolens Junior Kompagni, som optræder mange forskellige steder. I oktober 2010 var hun med en lille gruppe fra Junior Kompagniet i Australien for at optræde til et balletjubilæum.
Hun har deltaget i Store Balletskoledag hvert år siden 2004. Derudover har hun sammen med udvalgte dansere medvirket i tv-programmer så som Isas Stepz, 4-Stjerners Middag og Big Brother 2012, hvor hun har danset ballet. Hun har bl.a. danset til koreografi af George Balanchine.
Henriette har været en del af Bech Balletten siden 2012.

Victoria MacCormac

Victoria begyndte sin træning i 2001 i England. Her dansede hun på fem forskendelige balletskoler under Royal Academy of Dance, før at hun I 2007 flyttede til Danmark og begyndte sin træning hos Hellerup Klassiske Balletskole.
Victoria har bla. deltaget I Store Balletskoledag på det Kongelige Teater og i Hellerup Klassiske Balletskoles egne forstillinger. Udover dette har hun også optrådt som statist I ungsomsprogrammet “Isas Stepz” på DR.1.
Victoria var en del af Bech Balletten 2012, 2013 og 2015.Kontor: Vestervej 10, 3650 Ølstykke             Mail: adm@bechballetakademi.dk