Nyheder

Gratis prøvetime
-Vi tilbyder gratis prøvetime! gratistime

Bliv Ungdanser
-bliv danser i Bech Balletten bliv_ungdanser

Forestillinger
-se vores workshops Forestillinger

Kalender

-følg med i det der sker på balletskolen KalenderUdtalelser

At have været en del af Bech Balletten har været en fantastisk oplevelse, og jeg vil helt klart komme tilbage til næste sæson. Man danner nogle stærke bånd til en masse dejlige mennesker samtidig med, at man får trænet og danset i sommerferien.
Kan klart anbefales!
- May Linh 2006

Sved, ømme lægge og madpakker i solen. Nerver, smil og slentreture med gode venner. Følelsen af fælles succes, da en fin ballet på kort tid gik fra kruseduller på papir til letdansende ben i den skønne natur - dét var Bech Balletten 2008.
- Nina 2008

En fantastisk, uforglemmelig oplevelse hvor balletten som medium knytter unge som ældre sammen i kærligheden til kunsten. En mulighed for at dygtiggøre sig sammen med talentfulde unge, og danse under den åbne himmel.
- Ruth 2009

Det at være med i Bech Balletten har haft stor betydning for mig. Jeg har siden min start i Bech Balletten været meget glad for ballet. Den måde at arbejde med balletten på er helt ny for mig, og det har på mange måder udviklet mig som danser. Samtidig har jeg lært en masse dejlige personer at kende, og mange af dem holder jeg stadig kontakten med. Det er en oplevelse man sjældent glemmer.
- Michael 2010

Jeg havde det super sjovt og mødte nogle fantastiske mennesker, som jeg stadig har kontakt til i dag. Det var en virkelig fed sommer!
- Frederikke 2011

Mine oplevelser i Bech Balletten har kun været positive. Det er den tid på sommeren, hvor du kan arbejde hårdt og fokuseret men samtidig have det rigtig sjovt. Man får en masse gode venner, og det er super sjovt og spændene at komme ud og optræde!
- Freja 2012

Kontor: Vestervej 10, 3650 Ølstykke             Mail: adm@bechballetakademi.dk