Nyheder

Gratis prøvetime
-Vi tilbyder gratis prøvetime! gratistime

Bliv Ungdanser
-bliv danser i Bech Balletten bliv_ungdanser

Forestillinger
-se vores workshops Forestillinger

Kalender

-følg med i det der sker på balletskolen KalenderBliv ungdanser

danserBech Balletten er en seriøs balletgruppe med en masse muligheder for dig som ung danser. Vi arbejder professionelt og målrettet og forventer, at du gør det samme.

Som ungdanser i Bech Balletten skal du være mellem 13 og 19 år, fokuseret og målrettet med din træning, samt have et ønske om at afprøve dig selv som ungdanser. Du skal kunne træne en uge i sommerferien, samt deltage i alle de planlagte forestillinger.

Der kan forekomme forestillinger uden for sommerperioden for de dansere, som har mulighed.

Vil du være en del af Bech Balletten?

Danserne bliver udvalgt på baggrund af deres kunnen og stræben på at blive dygtigere, og ikke mindst deres passion for dansen. Der lægges stor vægt på det personlige udtryk hos den enkelte og oprigtighed igennem dansen.

Ansøgning og optagelse

danser

Gruppen er skabt for unge dansere i alderen 13-19 år. Yngre dansere som ønsker at deltage i træningen kan komme i betragtning som ung aspirant. Da træningen er intens og kortvarrig, kræves det et min. af 5 års klassisk ballettræning. Der kan i visse tilfælde gives dispensation.
Du behøver ikke at være elev på Bech Ballet Akademi for at blive en del af kompagniet.

Ansøgning skal ske ved at sende en mail til adm@bechballetakademi.dk med navn, adresse, fødselsdato, tlf. nr. og mail. Vedhæft også et CV med portrætbillede og information om tidligere træning, forestillinger og evt. vigtige roller, samt et billede i en ballet position.
Du vil herefter modtage flere informationer om forløbet for din audition.

Træningsadresse

Tempovej 10, 2750 BallerupKontor: Vestervej 10, 3650 Ølstykke             Mail: adm@bechballetakademi.dk