Nyheder

Gratis prøvetime
-Vi tilbyder gratis prøvetime! gratistime

Bliv Ungdanser
-bliv danser i Bech Balletten bliv_ungdanser

Forestillinger
-se vores workshops Forestillinger

Kalender

-følg med i det der sker på balletskolen KalenderStore Balletskoledag

Hvad er Store Balletskoledag?

Bech Ballet Akademi er inviteret til at deltage ved Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater. Det er en dag vor private balletskoler bliver inviteret ind på Det Kongelige Teater for at vise en lille forestilling på Gamle Scene. Hver balletskole for tildelt et antal minutter til deres forestilling, alt efter vor mange elever der deltager.

Det Kongelige Teater har nogle retnings linjer for denne dag som betyder at det kun er for elever i alderen 7-18 år. Det betyder at det er for hold D-T.

Der vil være et forsalg af billetter og hver elev kan i forsalget købe et bestemt antal billetter. Senere vil der blive åbnet op for salget af de resterende billetter. Der vil komme et opslag med datoer og tider for køb af disse billetter. Sidste år var der en masse trængsel på hjemmesiden, men alle fik deres to billetter. Det kan blive svært at få hele familien med ind i Teateret, men vi viser også forestilling ved vores Årsafslutning, så der bliver mulighed for at hele familien kan se forestillingen.

Vi begynder at øve til denne forestilling lige efter juleferien, det er derfor vigtigt, at hvis man vælger at være med i forestillingen, at man kommer til undervisningen, da det er her vi vil øve. Hvis man ikke ønsker at være med, kan man selvfølgelig deltage i undervisningen, man får også en plads at danse. Man skal også være forberedt på nogle ekstra lørdagsprøver, som for nogle kan blive lidt lange. Vi stræber selvfølgelig efter at lave en prøveplan, vor der ikke vil være for meget ventetid.

Vi håber alle har lyst til at være med, men husk det er helt frivilligt! storeballetskoledag Foto: Thomas Hjort Jensen

Kontor: Vestervej 10, 3650 Ølstykke             Mail: adm@bechballetakademi.dk