Nyheder

Gratis prøvetime
-Vi tilbyder gratis prøvetime! gratistime

Bliv Ungdanser
-bliv danser i Bech Balletten bliv_ungdanser

Forestillinger
-se vores workshops Forestillinger

Kalender

-følg med i det der sker på balletskolen KalenderJennifer Bech

jennifer

Balletskoleleder og Indehaver af Bech Ballet Akademi

Jennifer grundlagde balletskolen i 2009. Jennifer begyndte sin balletuddannelse da hun var 6 år, bl.a. på Det Kongelige Teaters Balletskole. Sidenhen i London på Rambert School of Ballet and Contemporary Dance, samt Northern School og Contemporary Dance i Leeds, UK. I 2005 grundlagde Jennifer ungdomskompagniet Bech Balletten, som i dag ledes af Jennifer Bech og May Linh Nguyen.
Jennifer har mange års erfarring med undervisning af børn, unge og voksne. Hun vægter elevernes individualitet højt og har en pædagogisk tilgang til sine elever og undervisning. Ballet hos Jennifer skal være sjovt og lærerigt.May Linh Nguyen

maylinh

Huskorograf og fast vikar.
E-mail: ml@bechballetakademi.dk

May Linh begyndte sin klassiske ballettræning i 1997 ved Bogusia Gauden i "City Ballet". Hun er uddannet gennem "Copenhagen Contemporary Dance School" og "Contemporary Dance School of Hamburg".
May Linh har siden 2006 koreograferet diverse danse for "City Ballet". I 2011 var hun for første gang med-koreograf for "Bech Balletten" og har sidenhen stået for den fulde opsætning af "Askepot" i 2012 samt med-koreograferet "Bech Ballettens" efterfølgende forestillinger.
May Linh koreograferer også for balletskolens elever og er vikar på diverse hold.

Henriette Devantier

henriette

Underviser i ballet.

Henriette startede sin klassiske ballettræning som 3-årig ved "Hellerup Klassiske Balletskole". Hun har i flere år danset på skolens elite hold og været en del af skolens Junior Kompagni, som bl.a. har rejst til Australien, deltaget i konkurrence i Italien og medvirket i tv-programmer. Henriette er med i filmen "De standhaftige" og har hovedpartiet i kortfilmen "Erindringen".
Henriette har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 14/15 assisterede Henriette på "Bech Ballet Akademi" og har sidenhen fået sine egne hold.
Eleverne holder meget af Henriette og hendes undervisning. Hun formår at videregive sin danseglæde og erfaring og fører eleverne sikkert og professionelt gennem timen.

Michael Møller Hammerbo

michael

Underviser i moderne.

Michael har danset siden han var 6 år og undervist siden 2014. Michael er en alsidig danser, med stor erfaring inden for mange danse genre. Michael har været konkurrencedanser i ind- og udland. Han har optrådt ved flere events, bl.a. ved clubawards og i Tivolis koncertsal. Michael har siden 2010 været en del af Bech Balletten.
Michael er uddannet ved Sara Gaardbo, hvor han har taget en 1-årig danse uddannelse.
Michael har siden sæson 16/17, været fast underviser ved Bech Ballet Akademi.
Vores elever er glade for Michael og hans høje energi niveau. Han har høje forventninger til sine elever og føre dem altid igennem timen med smil og god stemning.

Tut MacCormac

tut

Underviser i ballet.

Tut begyndte til ballet i 2001 og har sin grundtræning indenfor Royal Academy of Dance.
Hun har optrådt i forbindelse med en række TV programmer, musikvideoer og film og har bl.a. været gæstedanser hos "Virginia Ballet Company", USA, hvor hun dansede en solistrolle i August Bournonvilles "Sylphiden"
Tut har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 17/18 har hun vikarieret på diverse hold og i sæson 18/19 har hun fået sine egne hold.
Tut er en dygtig underviser, som lægger stor vægt på den grundlæggende teknik bag balletten. Hun giver eleverne en stærk base i en hyggelig og tryg atmosfære.

Foto af Ruth Judson

Kontor: Vestervej 10, 3650 Ølstykke            Mail: adm@bechballetakademi.dk